Καταστήματα Τραπεζών

 

Υαλοπίνακες Προστασίας για διάφορα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank και της Attica Bank.

Τύποι υαλοπινάκων που χρησιμοποιήθηκαν: Aspis-Lam® Anti-Vandalism PB. 

peiraios

 

H Υαλοδομή, έχοντας πιστοποιήση παραγωγής αντιβανδαλιστικών υαλοπινάκων, παρήγαγε κρύσταλλα της σειράς Aspis-Lam® Anti-Vandalism PB και προμήθευσε τους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα κατά τη φάση αντικατάστασης των υαλοπινάκων των μεγαλύτερων τραπεζών. Το έργο αφορούσε την τοποθέτηση αντιβανδαλιστικών υαλοπινάκων τύπου P6B, σε πολλά υποκαταστήματα στην ελληνική επικράτεια. Η δυνατότητα και η ταχύτητα παραγωγής, η ποιότητα, η ευελιξία και η προσαρμογή, σε συνδυασμό με το μεγάλο δίκτυο συνεργατών – τοποθετητών αποτέλεσαν τους παράγοντες που συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκτέλεσης του έργου.

 

 

 

        

 

        

 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Tα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή από εσάς.