Ασφάλεια

Αδιαμφισβήτητα, η ασφάλεια αποτελεί όλο και περισσότερο απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί να εξασφαλιστεί η ποιότητα των συνθηκών διαβίωσης και της ζωής μας γενικότερα. Το γυαλί μπορεί να παρέχει εξαιρετική ασφάλεια ενάντια στις προσπάθειες για διάρρηξη ή βανδαλισμό.

Το γυαλί είναι ένα εκλεπτυσμένο αλλά ταυτόχρονα και ένα πρακτικό υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως για τη δημιουργία φωτεινών, πλην εξαιρετικά ασφαλών χώρων. Για να προστατευθείτε από περιπτώσεις βανδαλισμών, διαρρήξεων, βαλλιστικών επιθέσεων ή ακόμα και εκρήξεων, τότε η σειρά ASPIS-LAM® είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή, η οποία εγγυάται αδιάλειπτη προστασία και ασφάλεια, σε όλες της τις εφαρμογές.

Η πιο σημαντική παράμετρος για τη σωστή επιλογή είναι η βεβαιότητα για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του επιλεγμένου συστήματος προστασίας και ασφάλειας, η οποία εξασφαλίζεται με τις σωστές προδιαγραφές. Η Υαλοδομή παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή επιλογή και σας διαβεβαιώνει για την ποιότητα.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ

Η σειρά ASPIS-LAM® είναι μία «οικογένεια» πολυεπίπεδων υαλοπινάκων, στους οποίους χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι μεμβρανών και φύλλων γυαλιού. Όλα τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις της σήμανσης CE, όμως, ορισμένα από τα προϊόντα ακολουθούν και ορισμένες πρόσθετες προδιαγραφές, προκειμένου να:

  • Έχετε έναν οδηγό για τα επίπεδα ασφαλείας που απαιτούνται για τα χρησιμοποιούμενα υλικά.
  • Έχετε εγγύηση ότι τα χρησιμοποιούμενα υλικά συμμορφώνονται με αυτά τα πρότυπα.
  • Είστε σε θέση να συγκρίνετε προϊόντα, τα οποία προσφέρουν το ίδιο επίπεδο ασφάλειας.

Για παράδειγμα, για να είναι ένας υαλοπίνακας αλεξίσφαιρος, η πρώτη προϋπόθεση είναι να έχει πιστοποίηση παραγωγής επιπέδου 1 (FPC LEVEL 1).

 

Δείτε και κατεβάστε το φυλλάδιο της σειράς Aspis-Lam®