Το Ανθρώπινο Δυναμικό μας

 
Η Υαλοδομή απασχολεί συνολικά 80 εργαζόμενους. Το ανθρώπινο δυναμικό της είναι μία μεγάλη οικογένεια με κοινούς στόχους και κατανεμημένες αρμοδιότητες, στην οποία όλοι συνεισφέρουν το δικό τους μοναδικό υπόβαθρο, τις ικανότητές και δεξιότητές τους, την άποψη και την εμπειρία τους, ανεξάρτητα από τη φύση της εργασίας τους ή τη θέση τους. Πιο συγκεκριμένα, το 30% των εργαζομένων της Υαλοδομής είναι απόφοιτοι πανεπιστημίων που συνεργάζονται άψογα με τους εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες.
 
Μέλημά μας είναι η διαρκής ενδυνάμωση όλων των εργαζομένων, ώστε να μεγιστοποιούν τις προσωπικές τους δυνατότητες μέσω της ανταμοιβής, της αναγνώρισης καθώς και μέσω της εκπαίδευσης και κατάρτισης. Ως εκ τούτου, οργανώνουμε και πραγματοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα και εξατομικευμένα εργαστήρια και σεμινάρια, με σκοπό να ενισχύουμε τις τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες των ανθρώπων μας και να τους βοηθάμε να αποκτούν επίσημα αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών στη βιομηχανία του γυαλιού.
 
Επομένως, δεν υπάρχουν μυστικά, υπάρχουν μόνο οι άνθρωποι. Άνθρωποι με διαφορετικό υπόβαθρο, οι οποίοι αγαπούν τη δουλειά τους και βρίσκουν λόγους γι’ αυτό κάθε μέρα. Άλλωστε, το έργο τους αποδεικνύει περίτρανα την αφοσίωσή τους.

 

To Video που ακολουθεί είναι από το παλιό εργοστάσιο επεξεργασίας υαλοπινάκων της Υαλοδομής στο Λαύριο.